Neo & Nellie

Fullt ös med Hugo

28
aug
-16

Fullt ös med Hugo

Efter center syd loppet åt vi lite lunch. Det tramsades och flamsades så mammorna hade fullt sjå med att hålla ordning på oss. Sedan blev vi målade till tigrar. Efter lite fika åkte vi och badade på stranden och efter det blev det ett välbehövligt bad för tjejerna och en dusch för tigrarna.2 Kommentarer

  1. Den: 01 Sep 2016 säger Christina
    Härliga bilder! Orsaken till varför jag kontaktar dig är för att tipsa om ett mysigt event som jag kommer ha hemma hos mig i Viksjö den 15 sept och den 20 sept. Jag kommer informera om hur man kan få den livsstil som man vill ha! Du kan läsa mer i min blogg eller kontakta mig på hillroth@hotmail.com för mer info! Hoppas du är intresserad :)
  2. Den: 04 Sep 2016 säger g.farmor
    Lilla Nellie vad du njuter ! Kramis !

Kommentera Inlägget