Neo & Nellie

Nu är jag här !

11
mar
-12

Nu är jag här !

Den 8 Mars kl 19:13 kom jag till världen på Malmö Sjukhus, jag vägde 3460 gr och var 51 cm lång.
Det var lite jobbigt för både mig och Mamma men det gick bra tillslut.

3 Kommentarer

  1. Den: 11 Mar 2012 säger siv bengtsson
    Oh, så fina ni är alla tre, vilken underbar liten familj. En sådan härlig liten påg, jag har fått så många fina kommentarer på mitt mail, jag tror att alla är väldigt avundsjuka. Det ligger en liten hemstickad mössa och väntar på på lille Neo, PS. jag är jättelycklig!
  2. Den: 11 Mar 2012 säger Hanna
    Tack så mycket, vi är mycket stolta och glada över vår lilla son :)
  3. Den: 12 Mar 2012 säger Hugo
    Hej kompis, Välkommen till världen!! Du har varit efterlängtad. Hoppas vi kan ses snart, har massor av saker att visa dig i denna stora värld. Kramar din kompis Hugo.

Kommentera Inlägget